Poštovani!

Mi dentalni tehničari, molimo Predsjednicu, Premijera, Ministre, Državne tajnike, ….sve koji surađujete s drugim djelatnicima ,da u svoj rad uvedete praksu stomatologije i da svi više rangirani uzmu 3/4 plaće  od svog timskog suradnika.  Ako je to  pune 23 g.  (od privatizacije) praksa stomatologa prema dentalnim tehničarima, zašto ne bi bila i svih Vas koji ste nam to priredili, koji za to znate i to ne zaustavljete.

Naravno još je poželjno da prisilno  budete članovi  Komore ( i plaćate članarinu) koja je zajedno sa svima vama od nas napravila roblje, stvorila monopol nad našom strukom i donijela  Zakon koji nam ne ostavlja mogućnost izlaska.

Sa željom i  nadom da u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu svi zaposlenici imaju jednaka prava;  da nitko ne bude roblje kao što su dentalni tehničari; da svi pacijenti ostvare  zagarantirana prava iz zdravstvenog osiguranja za koja izdvajaju iz svojih osobnih dohodaka ili su izdvajali cijeli radni vijek. Za jako, snažno i pravedno javno zdravstvo dostupno svima.

 

Predsjednica UDT RH
Živana Radić            

Preuzmite privitak